Tilaa yksilöllinen akvarelli itsellesi!

Jokainen akvarelli on uniikki – toista samanlaista ei ole.

Voit valita itsellesi kuvan valmiista kokoelmasta tai tilata juuri omannäköisesi henkilökohtaisen kuvan itsellesi tai läheiselle ihmiselle lempiväriesi mukaisesti – tai antaa taiteilijalle vapaat kädet tulkita sielusi värejä ja muotoja!

Elämä on taianomainen seikkailu, jos sen niin haluat nähdä. Anna mielikuvituksesi viedä sinut elämäsi seikkailuun – ehkäpä ajatuksen tukena on tietty taulu tai tietty värisävy. Jokaisen päivän kokemukset voi nähdä joko pelon tai rohkeuden kautta – heittäydy rohkeasti elämän kiehtovaan virtaukseen ja anna sen viedä mennessään – yrittämättä, vain olemalla tässä ja nyt!

Intuitiivinen akvarelli heijastaa koko elämän kirjon. Kuten akvarellimaalaus, jolla ei ole alkua tai loppua, elämä on jatkuvaa valon heijastusta eri väreinä, vuoroin dynaamisesti ja vuoroin hauraana kuin perhonen – ja voi yllättää lopputuloksellaan asettuen sellaiseen hienostuneeseen muotoon, jota ei olisi arvannut etukäteen, mutta joka ei myöskään olisi syntynyt tavoittelemalla sitä tarkasti valmiin suunnitelman pohjalta. Parhaimmat onnistumiset tulevat sattumalta, kun päästää irti hallinnasta ja antautuu katsomaan mitä tuleman pitää.

Akvarellimaalaus on intohimoni ja sen kautta pyrin tuomaan iloa ja kauneutta muille ihmisille, antamaan sen mitä minulla on annettavana muille. Jos nämä työt viehättävät sinua, toivon, että saat niistä voimaa ja energiaa jokaiseen päivääsi!

tiltu-d

”Energia virtaa sielun syvyyksistä”, koko 56 x 33, hinta 179 € (sis. alv. ja postitus)

tiltu-a

”Auringonheijastuksia vedessä”, koko 56 x 33, hinta 179 € (sis. alv. ja postitus)

 

Löydät minut myös instagramista: tiltunurminen

Ota yhteyttä: tiltu.nurminen(at)creativeturku.fi

Tiltu Nurminen, Halisojantie 3, 21270 Nousiainen, gsm. +358-50-5167925

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s