Syvällinen ja vivahteikas ilmaisu on tavoitteeni

Saan inspiraationi useimmiten luonnon eleganteista väreistä ja leikkisistä muodoista, mutta en maalaa niitä suoraan vaan annan alitajunnan tuoda paperille jotain sellaista, mikä on kaikissa ihmisissä olemassa, jotain sellaista, jolle ei aina ole sanoja tai rajoja.

Jokin inhimillinen oivallus muuttuu konkreettiseksi paperilla, energia esittäytyy väreinä, ajatukset muotoina. Mikään ei ole määritelty ennakkoon, vaan jokainen tulkitsee valmista kuvaa omien elämänkokemustensa kautta. Kuitenkin tunteet kuten ilo, onnellisuus, rakkaus, suru, kaipaus tai pelko ovat kaikille yhteisiä ja kun tuon oman tulkinta niistä paperille, se saattaa koskettaa jonkun toisen ihmisen sydäntä – ja tuo esille kenties tunteet, jotka olivat kauan piilotettuina pinnan alle.

Ehkäpä maalaus voi auttaa käsittelemään jotain tunnetta tai tuo voimaa omaan arkipäivään, muistuttaa siitä voimallisuudesta, jota ihminen voi kokea parhaimmillaan, inhimillisenä ja haavoittuvana. Elämän rohkeuden ja oman polun löytämistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s